10. mars 2010

casa i spania

Endelig Så er det slutt på den evindelige letingen etter "ny leilighet" til neste år. Nå har vi kjøpt vår egen.
Koselig liten "liten" leilighet på 85 m2. Alt på ett gulv og svømmebasseng like ved. Leiligheten er fullt møblert og har det vi trenger av kopper og kar.To soverom og to bad. Et stort og et lite rett ved inngangen. Dusj på begge badene. Må nok oppgraderes litt, etterhvert. Blomstene i peisen varmer nok dårlig.Endelig hage. En på baksiden ved bassenget.  Den har morgensol. Gleder meg til og plante appelsintre her.Bassenget blir klargjort til badesesongen. Her blir det fint i mai.En liten hage foran med inngangen. Her er det ettermiddag og kveldsol. Her står det også en gassgrill. Håper den er ok.
Høres ikke dette fint ut?


3 kommentarer:

  1. Gratulerer så mye!! Ser supert ut og her kommer dere nok til å trives. Jeg har et barndomsminne om at du sa at når du ble rik skulle du kjøpe et hus i Australia og ha appelsintre i hagen, men Spania duger også :) Her går hverdagene med barnehage, skole, jobb en mor som er trøtt, en far som er bortreist på jobb og unger som er hyper ;) Alt som vanlig altså. Hilse, og klem fra oss.

    SvarSlett
  2. YES!!!!! Dette så koselig ut. Nå blir det vell flere måneder i året der nede. Håper den er ledig innimellom til utleige for oss andre i familien. Trenger litt sol og varme etterhvert.
    Det har vært en lang og kald vinter. Nå har det endelig begynt og regne. Store nedbørsmengder er det meldt, så kanskje snøen er vekke til dere kommer hjem. (Eller blir det Spania som blir hjem nå?)
    Her vil dere helt sikkert kose dere, GRATTIS!!!

    SvarSlett
  3. WoW! Den så jo skikkelig fin ut :) Gleder meg til å se den "live"... Da slipper dere å lete, og vet hvilken madrass dere kommer til hvert år.. Grattis! :)

    SvarSlett